Ana Sayfa SPOR 3 Kasım 2016

Spor Şehri Üsküdar’da spor dostlarının buluşması

Üsküdar Belediyesi, Başkan Hilmi Türkmen’in öncülüğünde Spor Kulüpleri, Beden Eğitim Öğretmenleri, Okullar ve Kulüplerin ihtiyaçları ile ilgili bir toplantı düzenledi.

Üsküdar Belediyesi, Nikah Dairesi Sosyal Tesislerinde; Spor Kulüpleri, Beden Eğitim Öğretmenleri, Okullar ve Kulüplerin ihtiyaçları ile ilgili bir toplantı düzenledi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in özellikle önemsediği bu buluşmada kulüpler ve okulların spor malzeme ihtiyaçları tespit edildi. Başkan Türkmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, spor kulüplerinin temsilcileri, okul yöneticileri ile beden eğitim öğretmenleri katıldı.  

 Ev sahibi olarak kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Değerli misafirler; Üsküdar’la ilgili her fırsatta ifade ediyoruz, diyoruz ki; Üsküdar bir ‘Kültür Şehri’, ‘Tarih Şehri’, ‘Huzur Şehri’. Üsküdar’ın haklı bir takım unvanları var. 15 Temmuz’dan sonra Üsküdar bir ‘Gazi Şehri’ bir ‘Şehit Şehri’ oldu. 246 Şehidimizin yüzde 10’u Üsküdar’dan. Ayrıca 174 Gazimiz var. Türkiye’nin bu kadar Şehit ve Gazisi olan başka hiçbir ilçesi yok. Dolayısı ile bizim görev anlayışımızda her ne olursa olsun, bu bilinçle, bu duyarlıkla, bu anlayışla ve bu heyecanla, bu güzel ülkemize, bu güzel şehrimize, bu güzel gençlerimize hizmet etmek durumundayız. Üsküdar aynı zamanda bir ‘Spor Şehri’. Üsküdar’da sadece bizim Üsküdar Belediye’mizin 7 adet kapalı spor salonu var. Bunların tamamında da yüzme havuzu var. Bizim Üsküdar’da bir çok amatör spor kulüplerimiz ile spor derneklerimiz var. Başkanları burada. Bu kulüplerimizin neredeyse tamamına yakınının bir şekilde tesisi var. Olmayanlarının da inşaatları devam ediyor. Belediye olarak her zaman kulüplerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz.” dedi.

 

 

selyus