Ana Sayfa YAŞAM 3 Kasım 2016

Hilmi Türkmen’e Trabzonlu hemşehrilerinden davet

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu, ile yardımcısı Züleyha Şekerci Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret ederek Trabzon Tanıtım Günleri’ne davet etti.

Trabzonlular Maltepe sahilde başlayacak olan Trabzon Tanıtım Günleri’ni iple çekiyor. Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından, 10-13 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günleri etkinlikleri için Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret ederek davet ettiler. Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Federasyon Başkan Yardımcıları Muzaffer Bayraktar ve Salih Zeki Durmuşoğlu, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu ile yardımcısı Züleyha Şekerci, gençlik kolları ve diğer ekibi ile birlikte Başkan Türkmen’i makamında ziyaret ederek Trabzon Tanıtım Günleri’ne davetiyesini verdiler. Başkan Türkmen davetiyeyi alarak özel kalemine programına yazdırıp, “Bu davete icabet etmek benim için bir onurdur. Allah izin verirse hemşerilerimle Trabzon Tanıtım Günleri’nde bir arada olacağım” dedi.  

Samimi bir ortamda geçen buluşmada TDF Başkanı Demir, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e yeni belediye hizmet binası için hayırlı dileklerinde bulundu. 

İlginizi çekebilir

Acımız büyük

Acımız büyük

selyus