Ana Sayfa SPOR 13 Temmuz 2016

Ümraniye ‘Yaz Spor Okulu’nu kaçırmayın

Yaz Spor Okulu’nda 7-14 yaş arası öğrencilere 9 branşta eğitimler verecek olan Ümraniye Belediyesi çocukları bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katacak, diğer taraftan da çocuklar kendilerini geliştirecek.

Yaptığı önemli hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulu başlıyor. Yaz Spor Okulu’na gelen öğrencilere futbol, voleybol, basketbol, halk oyunları, tekvando, karete, jimnastik, masa tenisi ve tenis dallarında akademik kariyeri olan deneyimli hocalar tarafından eğitim verilecek.

Ümraniye Belediyesi bu yıl da düzenlediği yaz spor okulu ile 7-14 yaş arası öğrencilere 9 branşta eğitim veriyor. Çocuklar burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş oluyorlar. Eğitimler branşlara göre; Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesislerinde ve Ümraniye Dudullu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda uzman hocalar eşliğinde gerçekleştirilecek.

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıracak ailelerin aşağıda yazan evraklar ile belirlenen noktalara gelmeleri gerekmektedir.

İSTENEN EVRAKLAR

2 Adet Vesikalık Fotoğraf

1 Adet Kimlik Fotokopisi

Sağlık Raporu

Kayıt Ücreti: 50 TL

KAYIT NOKTALARI

Hekimbaşı Spor Kompleksi (futbol, voleybol, basketbol, halk oyunları ve tenis) için kayıtlar Namık Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir. Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, İnkılap, Kazım Karabekir, Elmalıkent, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Esenevler, Saray, Armağanevler ve Site mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar istenen belgelerle Namık Kemal Kültür Merkezi’ne başvurmalıdır.

Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu (futbol, voleybol, basketbol, tekvando, karete, jimnastik ve masa tenisi) için yapılacak kayıtlar, spor salonunda gerçekleşecektir. Fatih Sultan Mehmet, Ihlamurkuyu, Tepeüstü, Çakmak, Çamlık, Tatlısu, Mehmet Akif, Altın Şehir, Cemil Meriç, Parseller, Huzur, Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Necip Fazıl, Madenler, Esenşehir, Esenkent, Şerifali mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar istenen belgelerle Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’na başvurmalıdır.

selyus