Ana Sayfa SPOR 7 Ekim 2019

Üsküdar Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, tamamen yerli

Üsküdar Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig’e genç ve yerli bir kadroyla girdi. Kadronun tamamı yerli sporculardan oluşan takım, yeni sezon için çok iyi bir hazırlık geçirdi.

Üsküdar Belediye Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde yaptığı Olağan Kongre ile Başkan ve Yönetim Kurulu’nda değişikliğe gitti. Kulübün Başkanlığına Trabzonspor eski Başkan Yardımcılarından, tecrübeli spor adamı Muammer Saka seçildi.

Başkan Saka, Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Kadın Hentbol Takımının çalışmalarını yönetim kurulu ile birlikte takip etti.

“BİZ HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Sporcularına bir konuşma yapan Başkan Saka, “Evet yeni bir sezona başladık. Burada önemli olan birlikte takım olmak. Grubumuzdaki takımlarda yabancı oyuncu bolluğu var. Biz hem kendi anlayışımız hem de belediye takımı olarak pırıl pırıl gençlerimiz dururken yabancıların gelip buralarda para kazanmasına gönlümüz el vermez. Grubumuzda belki bizi hesaba katmamış olabilirler ama ben inanıyorum biz iyi bir çıkış yakalayarak sürpriz yapacağız. Bu inancım, hocalarımız ve siz oyuncularımızın birbiriyle kenetlenmesinden kaynaklanıyor. Biz her zaman yanınızdayız. Süper Lig’de takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

selyus