Ana Sayfa SPOR, YEREL YÖNETİMLER 29 Ağustos 2021

Üsküdar Belediyesi, genç sporcular ve ailelerine İstanbul Boğazı’nı gezdirdi

Üsküdar Belediyesi, Giray Bulak Spor Akademisi, Çengelköy Spor Altyapısı ve Tekvando Takımı’nı Valide Sultan Gemisi’nde ağırladı.

Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Esat Kalay’ın konuklarla tek tek ilgilendiği İstanbul Boğaz turunda sporcular aileleriyle güzel saatler geçirdi.

“DÜNYANIN EN GÜZEL GEMİSİNDE BUGÜNE KADAR 2,5 MİLYONDAN FAZLA VATANDAŞIMIZA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in selamını misafirlere ileten Esat Kalay, “Kulüplerimizin sevgili yöneticileri, antrenörlerimiz, sporcularımız ve çok kıymetli ailelerimizi dünyanın en güzel gemisinde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Bizler zaman zaman sosyal sorumluluk adı altında bu gemimizde sadece Üsküdarlıları değil, sadece İstanbulluları değil, inanın tüm Türkiye’yi İstanbul Boğazı’mızda ağırlıyoruz. Dünyanın en güzel gemisinde bugüne kadar 2,5 milyondan fazla vatandaşımıza ev sahipliği yaptık.

Önümüzdeki süreçte de ülkemizin her ilinden misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dileriz” dedi.

selyus