Ana Sayfa VOLEYBOL 17 Mayıs 2016

AK Parti Kadıköy‘ün voleybol coşkusu

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde düzenlenlediği turnuvaya Kadıköy’deki kurumlar, STK’lar ve Kadıköylülerin kurduğu voleybol takımları katıldı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde voleybol turnuvası düzenledi. 14 Mayıs Cumartesi günü Mehmet Beyazıt Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Kadıköy’deki kurumlar, STK’lar ve Kadıköylülerin kurduğu voleybol takımları katıldı.

Yoğun katılımın olduğu turnuvada, ilk maçlar oldukça heyecanlı ve coşkulu geçti. Ayrıca tezahüratların dinmediği maçlarda kıyasıya mücadele yaşandı.

Kadıköy’de Sivil Toplum Kuruluşları’nın birlik ve beraberliğini sağlamak için voleybol turnuvası düzenlediklerini ifade eden AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “AK Parti olarak bizler her zaman halkımızla ve Sivil Toplum Kuruluşları ile içiçeyiz. Onların sosyal ve sportif isteklerine karşılık verme adına bu voleybol turnuvasını düzenledik. İlk maçlar çok çekişmeli ve heyecanlı geçti. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.  

Ramazan ayından önce bitecek olan turnuvada dereceye giren takımlara sürpriz ödüller verilecek.

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR

Eğitim Bir-Sen, Bostancı, Merdivenköy Polikliniği, Akbaba Köyü, Erenköy Şadoğlu, Göztepe Poliklinik, Kadıköy İtfaiye, Erenköy Fizik Tedavi, Göztepe Poliklinik, Çankırı Ildızım Vakfı, Dumlupınar Spor Kulübü, PTT Spor, Kopuzlar Vakfı, Kamuflaj Spor, RİDEF, Moda Spor. 

İLK MAÇ SONUÇLARI

Bostancı 1-2 Merdivenköy Polikliniği, Akbaba Köyü 0-2 Erenköy Şadoğlu, Göztepe Poliklinik 0-2 Kadıköy İtfaiye, Erenköy Fizik Tedavi 0-2 Kopuzlar Vakfı.

 

 

selyus