Ana Sayfa VOLEYBOL 4 Eylül 2023

Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından bakın kimleri takip ediyormuş (!)

A Milli Kadın Voleybol Takımının yüz karası Ebrar Karakurt, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Türkiye İşçi Partisi ve LGBT hesapları takip ediyor. 114 kişiyi takip eden Lezbiyen voleybolcu, üzerine giydiği milli formayla 85 milyon Türk Milletini temsil etmesi gerekirken sadece sol cenah, gezici tayfası ve LGBT güruhu ile yakın durması tepkilere neden oldu.

Türkiye Milli Takımının formasını giymesine rağmen ne bu ülkenin Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı, ne Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ve nede önce bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu takıp etmezken, Türkiye’yi sürekli dışarıda düşmanlarımıza şikayet eden Kemal Kılıçdaroğlu’nu takip eden lezbiyen voleybolcunun milli takım akıbeti çok fazla uzun görünmüyor!

Osmanlı Padişahımız II. Abdülhamid Han Hazretleri’ne “Boş yapma Abdülhamid” diyerek hakaret eden A Milli Kadın Voleybol Takımının yüz karası Ebrar Karakurt, Türkiye İşçi Partisi ve LGBT hesapların yanı sıra Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’ü de takip ediyor.

LEZBİYEN KİME DENİR?

Cinsel yönden kadınlara ilgi duyan kadına Lezbiyen denir.

İlginizi çekebilir

İBB sezonu açıyor

İBB sezonu açıyor

selyus