Ana Sayfa YÜZME 22 Kasım 2015

Ümraniye Belediyesi sizi spora çağırıyor

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “Kış Spor Okulu” kayıtları başladı. Futboldan basketbola, jimnastikten tekvando’ya birçok dalda eğitim veren kurslara yoğun katılımın olması bekleniyor.

Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan aşırı kilo ve dengesiz beslenme sebebiyle insanlar, sağlık problemleri yaşıyor. Sağlıklı yaşamak içinse, spor yapmak oldukça önem taşıyor. Çünkü spor bedeni iyileştirdiği kadar, ruhu da iyileştiriyor; çocuklar ve gençlerde ise agresifliği, kötü alışkanlığı ve saldırganlığı önlüyor. Her fırsatta eğitime, sağlığa ve spor’a katkı yapan ve bu konularla alakalı başarılı çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, kış ayında da spor faaliyetlerine devam ediyor.

HAYDİ ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER SPOR’A

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “Kış Spor Okulu” kayıtları başladı. 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemi boyunca devam edecek olan kurslar, Haziran ayına kadar devam edecek. Ümraniye’de ikamet eden 7-14 yaş grubu çocuklar, Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonunda; futbol basketbol, voleybol, Jimnastik, pilates, step/aerobik, tekvando, karate ve masatenisi branşlarında eğitim alacak.

Yetişkinlerde ise; Cemil Meriç Kültür Merkezi ve Mehmet Akif Kültür Merkezi Spor Salonları’nda hafta içi sabah 09:00-16:00 saatleri arası hanımlar, 17:00-22:00 saatleri arası ise beyler, alanlarında uzman eğitmenler tarafından fitness dersleri alacak. Öte yandan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Spor Salonu’nda çocuklar için tekvando ve jimnastik, 9:00-16:00 saatlerinde de hanımlar için pilates, step/ aerobik derslerinde eğitim verilecek.

Başvurular ilgili kültür merkezlerinde yapılacaktır;

Cemil Meriç Kültür Merkezi Spor Salonu

Mehmet Akif Kültür Merkezi Spor Salonu

Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Spor Salonu.

selyus