AKINCI TİHA, ilk uçuşunu başarıyla tamamladı

AKINCI TİHA’nın ilk uçuş görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, “Seni biz yüksek teknoloji içeren bir makina olduğundan değil; Sen Albayrağımızı gökte dalgalandıracak hür Ruhun, bağımsızlık için serden yardan günden geceden candan geçen aziz Milletimizin iradesinin semalarımızdaki sembolü olduğun için sevdik. Seni biz çok sevdik…”

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesaplarından AKINCI TİHA’nın gökyüzüyle buluştuğu ilk uçuş görüntülerini paylaştı.

Selçuk Bayraktar, yaptığı paylaşımda, “TİHA-Tutku, İnanç, Hayal, Azim. Bayraktar AKINCI TİHA sizlerin dualarıyla bugün ilk kez gökyüzüyle buluştu. Destek veren ve bizlerden duasını esirgemeyen Milletimize teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. İlk uçuş anına ait ilk görüntülerin yer aldığı videoda, Selçuk Bayraktar’ın ekibiyle birlikte ilk uçuş anını takip ederek tebrik ettiği ve duygusal anların yaşandığı gözlendi.

Byraktar yaptığı bir başka paylaşımda: “Seni biz yüksek teknoloji içeren bir makina olduğundan değil;

Sen Albayrağımızı gökte dalgalandıracak hür Ruhun, bağımsızlık için serden yardan günden geceden candan geçen aziz Milletimizin iradesinin semalarımızdaki sembolü olduğun için sevdik..

Seni biz çok sevdik…”

BAYRAKTAR’DAN EFEM TÜRKÜSÜ

Bayraktar sosyal medyadaki bir başka paylaşımında:

İlk uçuşun hayaliyle dinlediğim türkü.

Sen gökte uçarken, biz de yerde senin türkünü dinleriz AKINCI.

“Eğilmez başın gibi

Gökler bulutlu efem

Dağlar yoldaşın gibi

Sana ne mutlu efem

 

Oyna yansın cepkenin

Yansın güneşten tenin

Gün senin şenlik senin

Bayramın kutlu efem”

selyus