Mehmet Çilingiroğlu, “Türkiye’de çok şanslısınız”

HaberTürk televizyonunda Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu ve korona virüsün konuşulduğu Türkiye’nin Nabzı programına California’dan telefonla katılan California Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Türkiye ile Amerika’yı kıyaslarken, hem gururlandık, hem de ülke olarak sağlıkta ne kadar ilerlemiş olduğumuzu görmüş olduk.

“GÖĞÜS AĞRISI İÇİN BİR HASTANEYE GİDİYORSUNUZ, 20 BİN DOLAR”

Korona virüs ne zaman bitecek sorusunu cevaplayan Çilingiroğlu, “Maalesef 33 milyona yakın Amerikalı işini kaybetti. Bunların depresyonu var! Bunların ilaçlarını nasıl alacağı var!

Türkiye’desiniz, çok şanslısınız… 50 lira veriyorsun SGK’lı oluyorsun. Hiç çalışmasan bile..

Devletimizden Allah bin kere razı olsun. Yönetimimizden Allah bin kere razı olsun. Amerika’da bir ilaç almak ne kadar pahalı. Göğüs ağrısı için bir hastaneye gidiyorsunuz, 20 bin dolar. Zaten adam evinin kirasını ödeyemiyor. Hasta gidip ilacını alamıyor.

Dolayısı ile çok büyük bir kaos bizi bekliyor. Onun için rakamlara bakarsak biz güzel durumdayız. Allah’a bin şükür güzel durumdayız.”

Çilingiroğlu hocamızın ülkemiz için yaptığı tespitleri, yaptığı analizleri gel de devlet ve hükümet düşmanı, gezici, PKK’lı ve FETÖ’culere anlat!

selyus