Biedep Volkan Konak, ar perdesini yırtmış!!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katıldığı fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Volkan Konak konseri düzenlendi.

Volkan Konak, konserde Rizeli bir elemanı ile yaptığı edep dışı konuşma o modern görünen Antalyalılardan bile tepki aldı! Konak, arkadaşına “keşke baban korunsaydı da olmasaydın” dedi. Arkadaşının cevabı da ayrı bir ahlaksızca oldu. “Ama ben konsantreyim. Babam 10 çocuğa bedel tek seferde yapmış!”

Konsere gelen çoluk çocuk, büyük küçük ve kadınlara aldırış etmeyen biedep Volkan Konak, çocuklar büyüdükçe kavgalar niye artıyor biliyor musunuz? Yan odadaki atraksiyonlar ve animasyonlar (anne-babanın cinsel birlikteliği) anlaşılmasın diye! Ben niye müzisyen oldum biliyor musunuz başkanım? Yan odadaki divandaki ritmden” diyerek anne-babasının birlikteliğini edepsizce anlatıyor!

İşin bir diğer üzücü yanı da Türkiye’nin gözde illerinden Antalya’yı yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eşinin pişkin pişkin gülmesi oldu!

Biedep Volkan Konak’ın videosunun tamamını izlediğinizde bu kadarına da pes doğrusu diyeceksiniz!!!

selyus