15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret eden AFAD Gönülleri, dualar ederek karanfil bıraktı.
AFAD Gönüllüleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Ekinlikleri kapsamında İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Ellerinde Türk Bayrakları bulunan AFAD Gönülleri burada dualar ederek karanfil bıraktı.
AFAD İstanbul İl Müdürü Gökhan Yılmaz, “Bildiğiniz gibi tam 5 yıl önce 2016 yılında 15 Temmuz’da akşam saatlerinde ülkemizin geleceğine, ülkemizin demokrasisine, milli birliğine karşı haince bir darbe girişiminde bulunuldu. Bu haince darbe girişimini milletimiz ferasetiyle tarihte eşi az görülür kahramanlığıyla bertaraf etti. Bugün bizde AFAD ve AFAD gönüllüleri olarak buraya geldik ve insanlarımıza, milletimize bunu unutturmayacağımızı ve bunu tarihte tekrar gelecekte yaşanmaması için hep beraber mücadele edeceğimizi ve aynı kararlılıkta durduğumuzu göstermek için buraya geldik. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize sağlık, ailelerine de sabır diliyorum. Allah bir daha böyle haince girişimleri ülkemize yaşatmasın” diye konuştu.
AFAD Gönüllüleri’nden, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na ziyaret
Benzer Haberler
-
Kahramanmaraş’ta okulda silahlı saldırı: 9 ölü, 13 yaralı
-
Yeşilay Şile Şubesi, söyleşide ünlüleri konuk etti
-
Andaman Denizi’nde Arakanlı Müslümanları taşıyan tekne alabora oldu: 250 kayıp
-
Kemal Akar, “Güçlü toplumlar yalnızca bilgiyle değil, aynı zamanda sağlam değerler üzerinde yükselir”
-
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Uluslararası Vuslat Platformu’nun “Ufuktaki Yeni Türkiye İstanbul Buluşmaları”nın konuğu oldu
-
Kahramanmaraş tanıtım günleri İstanbul’da kapılarını açtı
-
İstanbul’da Polis Haftası coşkusu: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden Sultanahmet’e görkemli kortej
-
Hasan Hüsrev Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı
-
İstanbul Valisi Gül, “Bu yılın ilk üç ayında 37 çete çökertildi, 873 şahıs yakalandı”
-
“Kadıköy Camii Projesine” derneklerden destek
-
Mehmet Dinç: “Gençlerimizin yüzde 12’si kumar, bahis ve tütün reklamlarını pasif olarak izliyor”
-
Arnavutköy’de hamsi ve horon coşkusu


