Ana Sayfa YAŞAM 25 Ağustos 2018

Ahde Vefa Platformuna Kadgüçder’den ziyaret

Kadın ve Güç Derneği (Kadgüçder) Başkanı Fatma Duman, Ahde Vefa Platformu’nu ziyaret etti. İstanbul’un populeterisi yüksek olan Ahde Vefa Platformu Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuran Kırlak, Kadgüçder Başkanı Fatma Duman ve ekibini ağırlayarak, platformun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kadgüçder Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destekli kadın ve kız çocuklarının yetişmesi ve toplumda ayakları üzerinde durabilir olması konusunda önemli çalışmalarla biliniyor.

Kadgüçder başkanı Duman, “Platformu ziyaretlerimizde çok anlamlı projeler konusunda bilgi aldık. Böyle faydalı bir platformu ziyaret etmekten dolayı memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Platform Başkanı Kırlak’ı, yönetimini ve bu projeye vesile olan Analiz uzmanı Taner Akkuş kardeşimi kutlarım dedi.

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ise, “Bizleri ziyaretleriyle onurlandıran Kadgüçder Başkanımız Fatma Duman, Gülseren Karaali ve Ayşe Altunöz başta olmak üzere tüm Kadgüçder ailesine teşekkür ederim” diye konuştu.

İlginizi çekebilir

Şu rezilliğe kim dur diyecek!

Şu rezilliğe kim dur diyecek!

selyus