Ana Sayfa YAŞAM 18 Ocak 2015

Ahmet Taşgetiren Sultanbeyli’de

Serdar Tuncer ve Ahmet Taşgetiren, Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde muhteşem bir programa imza attı. Kardeşlik Medeniyeti adını taşıyan söyleşi dinleyicilerden tam not aldı.

Serdar Tuncer her ay Sultanbeylililerle buluşuyor. Bu ay ‘Kardeşlik Medeniyeti’ adlı söyleşiyle sevenlerinin karşısına çıkan Tuncer’e Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren eşlik etti. Programda birbirinden güzel şiirler seslendiren Tuncer, “Yaşadığımız çağda bazı sebeplerden dolayı birçok kavramın içini boşaltmışız. Kardeşlik çok önemli bir mevzu” dedi.

 

KALPLERİMİZİ BİRBİRİMİZE ISINDIRMALIYIZ

Programın konuğu Ahmet Taşgetiren ise kardeşlik üzerine, “Kardeşlik hassasiyetimizin olması gerekiyor. Kalplerimizi birbirimize ısındırmalıyız. Kalplerimiz birbirimize karşı ısınmışsa yaradan kalbimize dokunuyor demektir. Suriyeliyi kardeş bilmek dediğimizde yadırgıyoruz. Filistin’in sorunu bizim dediğimiz de yadırgıyoruz” dedi. Bugün toplumun yeniden kardeşliği gündeme aldığını ifade eden Taşgetiren, yapılan programı da çok olumlu bulduğunu söyledi.

Dinleyicilerin büyük beğenisini kazanan program sonrasında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ahmet Taşgetiren ve Serdar Tuncer’e çiçek takdim etti.

 

 

Etiketler:
selyus