Ana Sayfa YAŞAM 7 Mayıs 2023

AK Kadınların düzenlediği “Çocuk Gözünden Ramazan” yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri verildi

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığınca bu yıl 4.’sü düzenlenen “Çocuk Gözünden Ramazan” yarışmasında derece elde eden çocuklar ödüllerini törenle aldı. Ödül alanlardan Zeynep isimli yarışmacı “Tayyip dedeme resim yaptım, hediye etmek istiyorum” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan için çizdiği resmi gösterdi. 3 bin TL kazanan Zümra ise, aldığı para ödülünü deprem bölgesine yardım olarak göndermek istediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tanışmayı dilediğini belirtti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığınca, Ramazan coşkusunu çocukların resimle anlatması, kendilerini ifade edebilme yeteneklerinin gelişmesi ve sanatla olan ilişkilerinin güçlendirilmesi için resim yarışması düzenledi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Çocuk Gözünden Ramazan” resim yarışmasının sonuçları belli oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen programa, AK Parti İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, yarışmada yer alan aileler ile çocukları katıldı.

“BU GÜZELLİK İL BAŞKANLIĞIMIZA ŞENLİK HAVASI GETİRMEYE DEVAM EDİYOR”

Yarışmanın her yıl artan bir şekilde il başkanlığına şenlik havası getirdiğini belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, “Türkiye genelinde tam bin 500 çocuğumuz eseriyle katılmış. Geçtiğimiz yıl bu sayı bin civarlarındaymış. Dolayısıyla her yıl artan bir şekilde bu güzellik bu cıvıl cıvıl hava il başkanlığımıza şenlik havası getirmeye devam ediyor. Bu güzel eserleri ortaya koyan bizim evde de 4 ila 13 yaş arası 4 tanesi bulanan bu güzel çocuklarımızın bu güzel eserleri için de çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarıyla birlikte buraya iştirak eden ebeveynlere de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“TAYYİP DEDEME RESİM YAPTIM, HEDİYE ETMEK İSTİYORUM”

Ödüllerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, sahneye çıkıp söz isteyen minik Zeynep, “Tayyip dedeme resim yaptım, hediye etmek istiyorum” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çizdiği resmi gösterdi. Resim yarışmasında başarı ödülü olarak 3 bin TL kazanan Zümra ise, aldığı para ödülünü deprem bölgesine yardım olarak göndermek istediğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışmayı dilediğini belirtti.

selyus