Ana Sayfa YAŞAM 18 Haziran 2016

Arnavutköy Belediyesi’nden Şehit yakınları ve gazilere iftar

Şehit yakınları ve gazileri iftar yemeğinde ağırlayan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Ramazan, insanların manevi duygularının artarak yükseldiği ve hakikaten kötülüklerin engellendiği, iyiliklerin hakim olduğu bir ay” dedi.

Ramazan ayında vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Arnavutköy Belediyesi, bu kez şehit yakınlarını ve gazileri iftar yemeğinde ağırladı. Arnavutköy Belediyesi Bolluca Ek Hizmet Binası’nın bahçesinde düzenlenen iftar programına eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ilahi dinletisi gerçekleştirildi.

“RAMAZAN, İYİLİKLERİN HAKİM OLDUĞU BİR AY”

Ramazan ayının manevi ruhuna dikkat çeken Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Ramazan ayı güzel bir ay. Hepimizin her akşam bir yerlerde bu güzel ayın, bu kutsal ayın, bu mübarek ayın faydalarını toplumsal olarak, ferdi olarak gördüğümüz bir ay. İnsanların manevi duygularının artarak yükseldiği ve hakikaten kötülüklerin engellendiği iyiliklerin hakim olduğu bir ay olarak geçmişten günümüze hep hatıralarımızda Ramazan ayı” dedi.

Başkan Baltacı, yaşanan terör olaylarına değinerek, “Tüm şehitlerimizi özellikle önceki gün menfur bir saldırıda şehit olan değerli polis kardeşimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Allah gani gani rahmet etsin. Makamları, mekanları cennet olsun. Gazi yakınlarımız yanımızda. Onlara da bu ülke için, bu devlet için,bu millet için, geleceğimiz için canlarını seve seve feda edebilecek şekilde ortaya koyduklarından dolayı da minnet duygularımızı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

selyus