Ana Sayfa YAŞAM 15 Haziran 2019

Balıkesirlilerden istişare buluşması

Balıkesir Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (BABİAD) ile Balıkesirliler Dernekleri Platformu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Balıkesirliler istişare buluşmasına yoğun katılım oldu.

Balıkesir Bürokratlar ve İş Adamları Derneği Başkanı Deniz Dinçer’in öncülüğünde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek amaçlı gerçekleşen toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, önceki dönem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Adası Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve Balıkesirliler katıldı.

DENİZ DİNÇER, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşan İstanbul seçimleri ve Balıkesir’le ilgili talep, istek ve öneriler üzerine istişare gerçekleştirdiklerini ifade eden BABİAD Başkanı Deniz Dinçer, “İstişare toplantımıza katılım sağlayan belediye başkanlarımıza, tüm hemşerilerimize ve toplantının organizasyonunu sağlayan BABİAD Yönetim Kurulu Üyemiz Mümin Duman başta olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Balıkesirliler, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasetçiler bürokratlar ve iş dünyasıyla birlik beraberlik içinde yarınlara yürüyoruz” dedi.

selyus