Ana Sayfa YAŞAM 10 Temmuz 2014

Balıkesirlilerin iftarı bir başka güzeldi

Samimi ve gönülden misafirlerini ağırlayan ve tevazu oldukları da gözden kaçmayan Balıkesirlilerin iftarında manevi güzellikler vardı.

Balıkesirlilerin iftarı bir başka güzeldi

Samimi ve gönülden misafirlerini ağırlayan vede tevazu oldukları da gözden kaçmayan Balıkesirlilerin iftarında manevi güzellikler vardı.

İstanbul Balıkesirliler Derneği, başkan İsmail Yaşar’ın öncülüğünde, İstanbul’da ikamet eden hemşerilerine bir iftar düzenledi. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda organize edilen iftar programına Balıkesirliler yoğun ilgi gösterdi. Bu özel buluşmada Balıkesirli hemşerilerini yalnız bırakmayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Balıkesir Havran İlçesi Belediye Başkanı Emin Ersoy, İstanbul Balıkesirliler Derneği Kurucu Başkanı Salih Sağıroğlu, yazar ve siyasetçi Veli Dalbudak, Yerel Haber İstanbul’un Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci ve Balıkesirli bürokratlar da iftara katılım gösterdiler. Kur’an Tilâveti ile başlayan programda İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı İsmail Yaşar, Balıkesir Havran İlçesi Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can birer selamlama konuşması yaptılar. Samimi ve gönülden misafirlerini ağırlayan Balıkesirlilerin tevazu oldukları da gözden kaçmadı.

Etiketler:
selyus