Ana Sayfa YAŞAM 11 Ocak 2016

Basın dostu Fatma Önerge’den nazik davet

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarını Üsküdar’da ağırladı.

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi, Başkan Fatma Önerge’nin öncülüğünde “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarını Üsküdar’da ağırladı. Çok sevdiği gazeteci dostlarıyla bir araya gelen Başkan Fatma Önerge, yoğun katılımdan dolayı mutlu görünüyordu. Önemli isimleri aynı masada buluşturan Başkan Önerge, “Uzun yıllardır bu dernekte olmama rağmen son bir iki senedir sizlerle bu kadar yakınlaşma fırsatını bulduğum içinde ayrıca mutluyum. İnşallah çok daha güzel günlerde birlikte olacağız” diye konuştu.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir buluşma programı organize eden Üsküdar Emekliler Derneği Şube Başkanı Fatma Önerge’yi; İHA Anadolu Yakası Bölge Sorumlusu Mehmet Başa, İstanbul Televizyon Bölge Muhabiri Ayşe Dursun, Tercüman Gazetesi ve Canlı Yayın İnternet Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nimet Kartal, Üsküdar Belediyesi Basın Danışmanı Ayhan Şimşek, İstanbul Gündemi Gazetesi ile Gazete Belediye İmtiyaz Sahibi Musa Has, Metropol Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mahmud Boydak, Bölgenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Hilmi Eren, Yerel Gazete İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Kenan Baylan, Üsküdar Gazetesi Bölge Muhabiri Canan Alan, Boğaziçi Çekmeköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Soysevinç, İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Kaba, İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci yalnız bırakmadı.

“İNŞALLAH ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLERDE BİRLİKTE OLACAĞIZ”  

Programda bir konuşma yapan Üsküdar Emekliler Derneği Şube Başkanı Fatma Önerge, “Sevgili dostlar “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi olarak sizin gibi değerli dostlarımızla biraraya gelmekten çok mutluyuz. Bu anlamlı gününüzü kutluyorum. Uzun yıllardır bu dernekte olmama rağmen son bir iki senedir sizlerle bu kadar yakınlaşma fırsatını bulduğum için de ayrıca mutluyum. İnşallah çok daha güzel günlerde birlikte olacağız. Biz emeklileri kırmayıp geldiğiniz için hepinize şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

İlginizi çekebilir

İstanbul hazır mısın?

İstanbul hazır mısın?

selyus