Ana Sayfa YAŞAM 25 Ekim 2018

Başkan Can, 15 Temmuz Derneği’nde

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dernek ziyaretlerine devam ediyor.  Bu kapsam da Başkan Hasan Can, 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişiminin öncesi ve sonrasında yaşanılanları gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulan 15 Temmuz Derneği’ni ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerle sık sık bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bu kez ise 15 Temmuz Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Hakan Karataş, 15 Temmuz Dernek Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik, 15 Temmuz Gazisi ve 15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Çil ile Ahmet Furkan Doğan bulundu.

Ziyaret programı öncesi 15 Temmuz Dernek Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik, Başkan Hasan Can’a 15 Temmuz Derneği’ni gezdirerek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gerçekleşen ziyarette 15 Temmuz Dernek Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik, her zaman gaziler, gazi yakınları ve şehit yakınlarının yanında olduğu için ve nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise 15 Temmuz ruhunun unutulmaması gerektiğine vurgu yaparak misafirperverliğinden dolayı 15 Temmuz Dernek Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik’e teşekkür etti.

selyus