Ana Sayfa YAŞAM 29 Kasım 2017

Başkan Can, Ahmet Dokuyucu’nun şehitlik belgesini anne babasına teslim etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Aralık 2016’da Beşiktaş’ta gerçekleşen patlama sonucu hayatını kaybeden ve Ümraniye Esenevler Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Dokuyucu’ya İçişleri Bakanlığı’nca verilen şehitlik unvanı belgesini anne ve babasını ziyaret ederek bizzat takdim etti.

İlçedeki şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerinin her zaman yanında olan ve onlarla sık sık bir araya gelen Başkan Hasan Can, 10 Aralık 2016’da Beşiktaş’ta gerçekleşen patlama sonucu hayatını kaybeden, çevik kuvvet polislerini taşıyan İETT otobüs şoförü Ahmet Dokuyucu’nun ailesini evinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu bulundu.

Şehit Ahmet Dokuyucu’nun eşi Esma Dokuyucu, İçişleri Bakanlığınca Şehitlik Unvanının verildiği belge sebebiyle mutlu olduğunu, her zaman gazi ve şehit ailelerinin yanında olduğu için Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Şehidin ailesiyle sohbet edip, çocuklarıyla da yakından ilgilenen Başkan Hasan Can ise; Beşiktaş’taki patlama sonucu hayatını kaybeden Ahmet Dokuyucu’nun eşi Esma Dokuyucu’ya bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.

selyus