Ana Sayfa YAŞAM 4 Aralık 2017

Başkan Can, Bitlis Tanıtım Günleri’nde

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenen 3. Bitlis Tanıtım Günleri’ne katılarak Bitlislilerle bir araya geldi.

Başkan Hasan Can, medeniyetler beşiği Anadolu’nun tarihî ve kültürü, kendine has lezzetleriyle adından söz ettiren güzel illerinden Bitlis’i tanıtmak için düzenlenen 3. Bitlis Tanıtım Günlerine giderek ilçe stantlarını gezdi. Programa Başkan Hasan Can ve eşi Saliha Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Bitlis Hizan Ekinli Köyü Dernek Başkanı Sinan Aslan katıldı.

Bitlisliler ziyaretinden ve hemşehri derneklerine desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Yöresel tatları, kıyafetleri, eşyaları ve sanatları tanıtan Tatvan, Mutki, Ahlat, Güroymak gibi Bitlis ilçelerinin stantlarını gezen Başkan Hasan Can, Bitlislilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından etkinlik alanından ayrıldı.

selyus