Ana Sayfa YAŞAM 28 Mayıs 2017

Başkan Can ile ‘İftara Doğru’

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Akit TV’de, Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nden yayınlanan ‘İftara Doğru’ programına konuk oldu.

Hikmet Atan’ın sunduğu ve Yusuf Kavaklı Hoca’nın da konuk olduğu İftara Doğru programı; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisiyle başladı. Programdaki konuşmasında Başkan Hasan Can; Ramazan ayının tüm Müslüman Alemi için hayırlara vesile olması duasında bulundu. “İslam nezaket, zerafet ve merhamet dinidir. Çalışmalarımızı bunun gerektirdiği şekilde gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin ilçe içinde verdiği iftarları ve Ramazan etkinliklerini anlattı. Sosyal Market ve Sosyal Kart’larla birlikte Gıda Bankacılığı Derneği’nden bahseden Başkan Hasan Can, Ümraniye’de aç ve açıkta kimse olmadığını dile getirdi. Ümraniye Belediyesinin gelenekselleştirdiği çalışmalardan ve gelecek projelerinden bahseden Başkan Hasan Can, “Rabbim Ramazan’ı ağzımızın tadıyla tamamlamayı nasip etsin. Herkesin Ramazan’ı mübarek olsun” dedi.

Ramazan ayının hayır, hasenat, birlik, beraberlik ve Kur’an ayı olduğu ve Ramazan Ayında yapılması gerekenler konusundaki ayet ve hadislerin konuşulduğu program; ezanla birlikte son buldu.

Başkan Hasan Can, programın sonunda Akit TV’ye röportaj verdi.

selyus