Ana Sayfa YAŞAM 7 Ocak 2019

Başkan Can, İsmet Yıldırım ile birlikte ‘Sabah Namazı Buluşması’na katıldı

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşması bu hafta Cemil Meriç Mahallesi’ndeki İmam-ı Şafii Camii’nde gerçekleşti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu haftaki ‘Sabah Namazı Buluşması’na AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile birlikte katıldı. Ayrıca Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Cemali Ergül, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

Namaz sonrasında Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül kısa bir selamlama konuşma yaparak, camilerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; kısa bir konuşma gerçekleştirerek, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, “Senelerdir sabah namazı buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Rabbim kıldığımız sabah namazlarımızı kabul eylesin. Günümüz hayır olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sabah Namazının sonrasında verilen ikramların ardından Başkan Hasan Can, cami cemaatiyle çay içip sohbet etti.

selyus