Ana Sayfa YAŞAM 31 Mayıs 2017

Başkan Can, Kastamonuluların iftar sofrasına katıldı

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen hemşehri iftarlarının dördüncüsü; ilçedeki Kastamonuluların katılımıyla gerçekleşti. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can katıldı.

Programa; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Kökden, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Kastamonulu katıldı.

Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Kökden gerçekleştirdiği konuşmada Başkan Hasan Can ve Ümraniye Belediyesine derneğe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Kastamonulular ile iftarda buluşmuş olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek Ümraniye gerçekleştirmekte oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ümraniye’nin en büyük camii inşaatı, üniversite kampüsünün inşaatı ve Ümraniye Meydan Projesi hakkında ayrıntılı bilgi veren Başkan Hasan Can, Ramazan Ayının hayırlara vesile olması duasında bulundu.

selyus