Ana Sayfa YAŞAM 14 Nisan 2017

Başkan Can, Semerkant mensuplarıyla bir araya geldi

Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla Şehit Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi mensuplarıyla bir araya geldi.

Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Maliki Ejder Batur, Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi Başkanı Eyüp Bektaş ve vakıf üyeleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi Başkanı Eyüp Bektaş, Başkan Hasan Can’a vakıflarına yaptığı desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ardından Dursun Ali Erzincanlı’nın şiir seslendirmesi, Başar Dikici’nin ney dinletisi ve kum sanatıyla 15 Temmuz’un temsil edildiği bir gösterimin yapıldığı Muhabbethane programı gerçekleşti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, programda yaptığı konuşmada millî birlik ve bütünlüğün önemine vurgu yaparak, tüm İslam coğrafyasının tek millet olduğunu dile getirdi. 15 Temmuz gecesi yaşananlardan bahseden ve 16 Nisan referandumu hakkında bilgi veren Başkan Hasan Can, “16 Nisan, 15 Temmuz şehitlerimizi taçlandırdığımız gündür” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Hasan Can’a hediye takdim edildi.

selyus