Ana Sayfa YAŞAM 28 Haziran 2023

Başkan Döğücü, vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de kavurma ikram etti

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Fatih Mahallesi’nde Kurban Bayramı vesilesi ile dini vecibelerine getirmek için kurban kesim alanında bulunan vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de kavurma ve pilav ikramında bulundu.

Sancaktepeliler, Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde kurban ibadetini yerine getirmek için Sancaktepe Kurban Kesim Alanı’nda bir araya geldi. Sancaktepe Belediyesi, Kurban Bayramı’nın 1. gününde kurban kesim alanlarına kurulan çadırlarda vatandaşlara kavurma ve pilav ikramında bulundu.

Fatih Mahallesi’nde bulunan alanda acil durumlarda müdahalede bulunmak üzere ambulans ve çok sayıda güvenlik görevlisi hazır bulunduruldu. Sabah saatlerinden itibaren kurban kesim alanına gelen vatandaşlar, randevulu kurban kesim sistemi sayesinde kurban kesimi ibadetlerinde kolaylık yaşadı.

Vatandaşlara kendi eliyle kavurmalı pilav dağıtan Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kavurma pilavımızla kurban alanımızda hizmet veriyoruz. Bu yıl kurban alanımızda binin üzerinde hayvanın kesimi şu anda başladı. Bir taraftan paylamalar yapılıyor; vatandaşlarımıza poşet ve kovalarla hazırladık temiz ve hijyenik bir şekilde kurban etlerini evlerine götürmesi açısından sistemi kurduk. Diğer taraftan mobil büfelerimizde çay ve su servisimiz sürekli yapılıyor. Ben tüm İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

selyus