Ana Sayfa YAŞAM 26 Haziran 2020

Başkan Yıldız, Türk Kızılayı’nın kampanyasına kan vererek destek oldu

Türk Kızılayı tarafından Taksim Meydanı’na kurulan kan bağışı çadırı yoğun ilgi gördü. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da çadırı ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı tarafından kan stok seviyesini yükseltmek amacıyla Taksim Meydanı’nda kurulan kan bağışı çadırı yoğun ilgi görüyor. ‘Kan Ver Hayat Kurtar’ sloganıyla düzenlenen bağış kampanyasına ilçe sakinlerinin yanı sıra yerli ve yabancı turistler de destek veriyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, meclis üyeleri ile birlikte kan bağışı çadırını ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Tüm ilçe sakinlerini kan bağışında bulunmaya davet eden Başkan Yıldız, “Verilen kanların özellikle pandemi döneminde nasıl hayat kurtardığını, stokta bulunan kanların hastalara nasıl yetiştirildiğini ve verilen kanların nasıl can kurtardığına hep birlikte şahit olduk. Yaklaşık üç ay önce de yine kan bağışında bulunmuştum Kızılay’ımıza. Başla insanların canlarının kurtulmasına kan vererek destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” dedi.

İlginizi çekebilir

İstanbul seçmeninin dikkatine!

İstanbul seçmeninin dikkatine!

selyus