Ana Sayfa YAŞAM 5 Mart 2019

BEM-BİR-SEN) 7 No’lu Şube, başkan adaylarını üyeleriyle buluşturdu

BEM-BİR-SEN) 7 No’lu Şube, Belediye Başkan Adaylarını üyeleriyle Üsküdar’da buluşturdu. Programa katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, her zaman belediye çalışanlarının yanlarında olduklarını ifade etti.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) 7 No’lu Şubesi, belediye çalışanları ile belediye başkan adaylarını kaynaştırmak için bir araya getirdi.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Harun Kopuz’un öncülüğünde 4 Mart Pazartesi günü Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ile Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, Eğitim-Bir-Sen 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve sendika üyesi Anadolu Yakası belediye çalışanları katıldı.

“BİZLER BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA, ÜYELERİMİZLE HEP BERABER BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK”

Programın açılış konuşmasını yapan BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Harun Kopuz, “Sendikacılık bir gönül işi, sendikacılık, yürek isteyen, fedakârlık isteyen bir iştir. Sizleri desteği ve Allah’ın takdiri ile 2018 yılında göreve geldik. Biz o günde söylemiştik, bugün de tekrar söylüyoruz. Bizler sözde değil, özde bir aileyiz. Bizler belediye başkanlarımızla, üyelerimizle hep beraber bir gönül köprüsü kuracağız demiştik, hamd olsun onu kurduk. Sizleri bu akşam burada görmek gerçekten bizleri mutlu etti. Katılımlarından dolayı konuklarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

“ÜSKÜDAR BELEDİYESİ OLARAK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Daha sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Artık Türkiye’de yeni bir sisteme geçildi. Başkanlık sistemi. Bu ülkede Cumhurbaşkanımızın partisi belli ise sendikanın da, memurun da, işçinin de, her sivil toplumun yönü, düşüncesi, fikri, zikri bellidir. Gizlemeye gerek yok. Rol yapmaya da gerek yok! Biz birbirimizi biliriz. Lafı eğip bükmeye gerek yok. Bu güzel ülkemizin güzel insanları olarak, emekçileri ve çalışanları olarak düşüncelerimizde siyasi farklılıkların mahsuru yok. Üsküdar Belediyesi olarak belediye çalışanlarımıza sendika aracılığı ile bu güne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da gayretlerimizle yanlarında olduğumuzu eylemlerimizle sözlerimizle bundan sonrada devam edeceğiz” dedi.

selyus