Ana Sayfa YAŞAM 15 Nisan 2016

Beykoz’un AK Kadınları selamlaşıyor

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları yine bir dizi programlar gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde Yuşa Hazretlerini ziyaret ettiler, ardından da açtıkları AK Nokta’da hem vatandaşlarla selamlaşıp hem de gül dağıtarak Peygamber Efendimizin Sünneti işlediler.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları yine bir dizi programlar gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen programlarda özellikle vatandaşlarla birebir görüşmelerde önemli fayda sağlandı. İlçede ki tüm mahallelerde 200 den fazla yaşlı ziyaret edilerek selam verildikten sonra gül ve gülsuyu dağıtılarak Peygamber Efendimizin Hadis-i Şerifi uygulandı. Başkan Gaye Zayıf, yönetimi ile birlikte yaptığı ziyaretlerde yaşlılar ile sohbet ederek duaları alındı. 

Haber / Fotoğraf: Sevgi Meydancı

Beykoz’un güçlü kadrosu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çalışmalarına Yuşa Tepesi’nde devam etti. Başkan Zayıf ve ekibi önce Yuşa Hazretleri’ni ziyaret ettiler, ardından da meydanda açtıkları AK Nokta’da hem vatandaşlarla selamlaşıp hem de gül dağıtılarak Peygamber Efendimizin Sünneti işlendi. Burada çok büyük ilgi gören Beykoz’un AK Kadınları, durmak yok yola devam duruşuyla ve bu bilinçle inandıkları davaya hizmet ettiler. 

 

selyus