Ana Sayfa YAŞAM 27 Eylül 2017

Beykoz Çayır Festivali’nde Yiğidolar ile Dadaşların coşkulu gecesi

Anadolu’nun renkli kültür harmanına, kardeşlik ve dayanışma iklimine sahne olan Beykoz Çayır Festivali, Beykoz Erzurumlular Derneği’ni Dadaşları ve Beykoz Sivaslılar Sosyal Derneği’nin Yiğidoları etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Tarihi Beykoz Çayır’ında düzenlenen geceye Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk, Yakup Özbek, Erzurum Dernek Başkanı Ziya İnik, Sivaslılar Dernek Başkanı Mustafa Demir, il ve yöre dernek başkanları ve ilçe sakinleri katıldı.

Halk oyunları ve yöresel ezgilerle renklenen gecede iki ilin kültürel zenginlikleri sergilendi. Yerel sanatçılar Hüseyin Yıldırım ve Burhan Topal’ın en güzel türkülerini seslendirdiği etkinlikte Erzurumlular Halk Dansları ekibi de sahne aldı.

Dernek başkanları, yöre derneklerinin ilçedeki faaliyet ve çalışmalarına verdiği destek dolayısıyla Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek adına Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk ve Yakup Özbek’e plaket takdim etti.

selyus