Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 5 Mart 2023

Beykozlu AK Kadınlardan depremzedelerin sıcak sofralarını tekrar kurması için 250 koli mutfak seti desteği

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Genel Merkez Kadın Kolları’nın depremzedeler için başlattığı “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” temalı kampanyasına mutfak setinden oluşan 250 koli ile destek verdi.

Tecrübeli siyaset kadını AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen kampanya hazırlığı yapan Beykoz Kadın teşkilatları, Kahramanmaraş merkezli depremdeki acıları biraz olsun dindirebilmek için seferber oldular.

BAŞKAN GAYE ZAYIF’TAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Umutlarımızı, hayallerimizi biriktirdiğimiz sandıklarımızdan çıkardığımız hediyelerimize, gönülden dökülen dua ve sözlerimizle yazdığımız kardeşlik mektuplarımızı ekleyerek depremzede kardeşlerimiz için el birliğiyle hazırladık.

Hazırlıklarımız, asrın felaketinin yaşandığı depremlerden etkilenen kardeşlerimizle gönül bağımızı pekiştirebilmek için… Depremzedelerimizin çadır kent ve konteyner kentte öncelikli ihtiyaçlarından olan mutfak gereçlerini karşılamak için “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun!”, “Mutfak Seti” kampanyasına destek veren kadın teşkilatlarımıza ve Beykozlu hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

selyus