Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 5 Mart 2023

Depremzedelerin mutfak seti Çekmeköy’ün AK Kadınlarından

Başkan Kepenek, “Kampanya kapsamında Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 66 adet koli hazırladık. Büyük bir titizlikle hazırladığımız bu kolileri Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine gönderiyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları deprem bölgesine 66 koli mutfak seti gönderiyor. Genel Merkez Kadın Kolları’nın mutfak seti kampanyasına duyarlı davranan Çekmeköy’ün AK Kadınları, daha önceleri olduğu gibi yine bir sosyal yardımlaşmasının altına imzasın attı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzı Kepenek, “Maalesef 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık. Bölgede 9 saat arayla peş peşe gerçekleşen afetler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu.

Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk.

Bugün burada 22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık.

Kampanya kapsamında Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 66 adet koli hazırladık. Büyük bir titizlikle hazırladığımız bu kolileri Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine gönderiyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak ve yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

selyus