Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 8 Ekim 2019

Beykozlu kadınlar, merhum Şule Yüksel Şenler’i unutmadı

Kısa süre önce ebedi aleme uğurladığımız, Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından biri olan ve başörtüsü mücadelesinin simge ismi Şule Yüksel Şenler’in 40. ölüm gününde Beykozlu hanımlar hatim duası programı düzenledi.

Beykozlu AK Kadınların Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen 60 hatim duası programına AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Manolya Demirören ile Şengül Kazanır, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ve Beykozlu hanımlar katıldı.

Beykoz Serbostanı Mustafa Ağa Camiinde gerçekleşen programda okunan hatimler Şule Yüksel Şenler ile programa katılanların yakınlarından ebedi aleme göç edenlerin ruhuna bağışlandı ve dualar edildi.

“ŞULE YÜKSEL ŞENLER İSMİ GEÇTİĞİNDE AKLIMA GELEN İKİ KELİME; “HUZUR SOKAĞI”

Yaptıkları program sonrası bir açıklama yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Şule Yüksel Şenler ismi geçtiğinde aklıma gelen iki kelime; “Huzur Sokağı”. Dili ve kurgusundaki sadelikle okurken eski Türk filmlerindeki tadı vermesi ile bir çok bölümünde gözlerimde bıraktığı iki damla yaş ile hep hatırlayacağım…. Koca bir çağın mücahidesi Şule ablamız huzur sokağından huzur diyarına gitti. Mekanı Cennet olsun. Bugün hatim duamıza uzaktan yakından teşrif eden herkese ve kıymetli milletvekilimiz sayın Ravza Kavakci hanımefendiye çok teşekkür ederiz” dedi.

Programın sonunda hatim duasına katılanlara etli pilav, tatlı ve ayran dağıtıldı.

selyus