Ana Sayfa YAŞAM 26 Temmuz 2017

Beykoz’un AK Kadınlarından uyuşturucu kampanyasına güçlü destek

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformu’nun başlattığı imza kampanyası her geçen gün daha da büyüyor. Beykoz’da kurulan platforma Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi, Beykoz Kent Konseyi ve Beykozlu tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nın yanı sıra AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde ilçe kadın kolları, adeta bir orduyla destek veriyor. Başkan Zayıf’ın hedefi, sadece kadın kolları olarak 10 bin imza toplamak. Yüz binin üzerinde imzanın beklendiği kampanya ya Beykoz 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bir buluşması gerçekleştiren kadın kolları ilk desteğini verdi.

İmza buluşmasına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülten Terzi, Beykoz Kent Konseyi Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, ilçe STK temsilcileri ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KAMPANYAMIZDA HEDEFİMİZ 100 BİN VE ÜZERİ İMZA”

Kadın Kollarının imza buluşmasına destek veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “İmza kampanyası güzel bir çalışma. Çünkü Beykoz’da hatta İstanbul’da ve Türkiye’de sıkıntılı bir durum var. Uyuşturucu aldı başını gidiyor. Kardeşlerimizin bu konuya hassasiyet göstermeleri duyarlılıklarını gösteriyor. Evlatlarına ve vatandaşlara sahip çıkıyorlar. AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Gaye Hanım STK’larla birlikte bu kampanya ya destek vermiş oluyorlar. Sağolsunlar, varolsunlar. Uyuşturucu ile mücadele kampanyamızda hedefimiz 100 bin ve üzeri imza toplamak.” diye konuştu.

“AK PARTİ BEYKOZ OLARAK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BU KAMPANYANIN YANINDAYIZ”

Beykoz İlçe Kadın Kollarının imza buluşmasına destek veren AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, “Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformu’nun başlattığı imza kampanyası umduğumuzdan daha hızlı ilerliyor. Çok hassas bir konu olduğu için bizde AK Parti Beykoz olarak güçlü bir şekilde bu kampanyanın yanındayız. Bugün burada yönetimi ile birlikte imza buluşması gerçekleştiren Gaye Başkanımızı tebrik ediyorum. Beykoz’un bireyleri olarak hep beraber hareket ederek uyuşturucuya karşı ciddi bir şekilde etkili olacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

“UMDUĞUMUZDAN ÇOK DAHA FAZLA İLGİYLE KARŞILAŞTIK”

Beykoz Kent Konseyi Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, “Beykoz Kent Konseyi’nin öncülüğünde Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi ve Beykozlu tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nın destek verdiği bu anlamlı projede daha henüz birkaç gün olmasına rağmen umduğumuzdan çok daha fazla ilgiyle karşılaştık. Vatandaşlarımızın samimi destekleri bizleri gerçekten daha fazla motive ediyor. Eminim ki bizim Beykoz’da başlattığımız kıvılcım tüm Türkiye’ye yayılacaktır. Bu hareketimiz uyuşturucu ile etkin mücadele noktasında da önemli bir yol alacaktır.” dedi.

“10 BİN İMZA TOPLAYARAK BU ANLAMLI KAMPANYAYA DESTEK OLACAĞIZ”

Güçlü kadın kolları ekibiyle imza buluşması gerçekleştirerek Uyuşturucu İle Mücadele Platformu’na destek veren AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Beykoz’da sürekli sahada olduğumuz için son zamanlarda uyuşturucu mağduru annelere rastladık. Sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi silah teröründen bir farkı yok uyuşturucu terörünün. Gerçekten çok üzülüyoruz. Asla benim çocuğum yapmaz dememeliyiz. Çünkü bu liselerde lavabolarda kullanılıyor artık. Ben, bizi burada yalnız bırakmayan Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. İmza föylerini aldım, inşallah bizde kadın kolları olarak 10 bin imza toplayarak bu anlamlı kampanyaya destek olacağız.” diye konuştu.

 

selyus