Ana Sayfa YAŞAM 28 Kasım 2015

Beyoğlu’nda asayiş berkemal

Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman Ekşi ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki asayişin sağlanması ve meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğun önüne geçilebilmesi için “Huzur Toplantısı” düzenledi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin arttırılması ve asayişin sağlanması için Huzur Toplantısı düzenledi. Taksim Point Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman Ekşi, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, çok sayıda emniyet personeli, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda ilçenin güvenliğinin sağlanması için alınan önlemler konuşuldu, vatandaşlar güvenlik konusunda bilgilendirildi.

“BU İŞİN YÜRÜTÜLMESİNDE AMAÇ VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEK”

Güvenliği sağlamada vatandaşların büyük rolü olduğuna değinen Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman Ekşi, ”Emniyet müdürlüğümüzün zaman zaman yaptığı toplantılardan birindeyiz. Yaptıkları iş, vatandaşı doğrudan ilgilendiren bir görev. Vatandaşlarla  iç içe içinde olmak, onların desteğini almak ve bilgilendirmek çok önemli. Beyoğlu özel bir yer. Dünyanın neresinde yaprak sallansa Beyoğlu’nda sesi duyulur.  Hem burada yaşayanlar hem de dışarıdan gelenler için polisimiz iş başında.  Bu işin yürütülmesinde amaç vatandaşı bilgilendirmek. Güzel bir toplantı oldu. Polisimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BEYOĞLU’NDA GÜVENLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Beyoğlu’nda güvenliğe büyük önem verildiğini belirten Başkan Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu biliyorsunuz İstanbul’un göz bebeği. Beyoğlu sadece Beyoğlu için yaşamıyor İstanbul için yaşıyor,  Türkiye için yaşıyor. Hatta dünya için yaşıyor. Her yıl milyonlarca insan ziyaret ediyor burayı. Burada hem yerli hem yabancı turistleri ağırlıyoruz. Onların huzur ve güvenliğinin sağlanması Beyoğlu’muz için en kıymetli olan. Bugün bunun için kaymakamımız ve emniyet müdürümüzle birlikte bir istişare toplantısı yaptık. Emniyetimizin çalışmalarına gerçekten müteşekkiriz” dedi.

“BEYOĞLU ADINA YAPILANLARI ALKIŞLIYORUM”

Beyoğlu emniyetinin vatandaşların huzuru için aralıksız çalıştığına dikkat çeken Başkan Demircan, “Buraya gelenlere şunu söyleyebilirim ki emniyet personelimiz gece gündüz 24 saat dinamik bir şekilde işinin başında. Hem görünen ekipler hem de sivil ekipler 7/ 24 olayları takip ediyorlar. Bize güven, huzur veriyorlar ve çevreye de bunu hissettiriyorlar. Koordinasyonu da sadece Beyoğlu’nda bulunan polis teşkilatımızın birimleri ile değil aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ile birlikte yapıyorlar. Emniyet Müdürümüz ve kaymakamımıza teşekkür ediyorum ve Beyoğlu adına yapılanları alkışlıyorum” şeklinde konuştu.

Beyoğlu’nun güvenli geleceği adına önemli projeler hazırladıklarını dile getiren Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, ”Toplantının oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarının bize daha yakından iletmesinin daha faydalı olacağını düşünüyorum.  Bu toplantılarımızı elimizden geldiği kadar devam ettireceğiz.  İnşallah aldığımız bayrağı da daha başarılı bir şekilde başkasına teslim etmek bize nasip olur. Vatandaşların tepkileri çok güzel. Beyoğlu’nda ki çalışmalarda vatandaş memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. İlerleyen dönemlerde projelerimiz mevcut. Bunları vatandaşlarımıza iletip uygulamaya çalışacağız” diye konuştu.

selyus