Ana Sayfa YAŞAM 9 Haziran 2016

Bilge Çocukların Ramazan buluşması

Ümraniye Belediyesi, bünyesindeki kültür merkezlerine üye Bilge Çocukları Ramazan ayında da unutmayarak iftarda buluşturdu. İftar sofrasında bir araya gelen Bilge Çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı boyunca birçok farklı noktada verdiği iftarlarda çocukları da unutmadı. Kültür merkezlerine üye Bilge Çocuklar için Çardak Kafe ve Restoran’da verilen iftar yemeğine, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İftarda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ramazan ayının hayırlara vesile olması duasında bulunarak, çocuklara eğitimin önemini anlattı. Bilgi Evleri’nde verilen Ders Takviye Kursları’ndan da bahseden Özdemir, kurslarla alakalı olumlu dönütler aldıklarını söyleyerek, kursların devam edeceği müjdesini verdi.

Bu yıl 7.si düzenlenen geleneksel Bilge Çocuk iftarında; bir senelik emeği özetleyen video gösterisinin ardından; bir sene boyunca her hafta aktif olarak gerçekleştirilen Değerler Eğitimi Kulübü, Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü ve Satranç Kulübü’nde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

selyus