Ana Sayfa YAŞAM 24 Haziran 2017

Bitlisliler gönül sofrasında buluştu

Bitlis Kalkınma Vakfı (BİKAV), Üsküdar Kız Kulesi Restaurant’ta kurduğu gönül sofrasıyla yüzlerce Bitlisliyi bir araya getirdi.

Bitlis Kalkınma Vakfı (BİKAV) tarafında her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarına bu yılda devam ettirdi. Üsküdar Kız Kulesi resteurant’ta düzenlenen iftar programına Bitlis Kalkınma Vakfı (BİKAV) Yönetim Kuruluş Başkanı Dr. Abdulbeşir Ceylan, BİKAV Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcisi, iş, sanat ve siyaset camiasından tanınmış çok sayıda isimde programa katıldı.

İftar programına katılan yaklaşık 500 davetliye hitaben bir konuşma yapan BİKAV Başkanı Dr. Abdulbeşir Ceylan,  ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Irk, din, dil ayrımı yapmayan yüce dinimizde belirtildiği gibi, bu mübarek ayın feyiz ve bereketinden istifade eden kullarından olmak için rabbimize yalvarıyoruz. Bu programımıza gelen veya gelemeyen tüm dostlara desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Herkesin şimdiden Bayramını kutluyorum” dedi.

Daha sonra BİKAV Yönetim Kurulunu sahneye davet eden Başkan Ceylan davetlilere toplu selamlamada bulunurken, Milli Takımlar eski Menejeri Can Çobanoğlu’da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

selyus