Şişli’de uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen sürücü, aracının kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Yardıma koşan vatandaşlar araç içerisinde sızan sürücünün yaralı olduğunu düşünerek ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, sürücünün uyuşturucu madde etkisinde olduğunu belirledi. Bir türlü ayılmayan ve polise zor anlar yaşatan sürücü, hastaneye sevk edildi.
Olay, dün öğle saatlerinde Şişli İnönü Mahallesi Dolapdere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde 34 PE 6799 plakalı otomobil ile seyir halinde olan Cüneyt A.(46), bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç park halindeki kapalı kasa minibüse çarparak durabildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, otomobilin içerisindeki Cüneyt A.’nın kötü durumda olduğunu görünce yaralandığını sanarak sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisinde sızan sürücüde herhangi bir yara olmadığını fark etti.
Sürücü polise zor anlar yaşattı
Bunun üzerine sağlık ekipleri ve vatandaşlar ilk olarak sürücüyü, olağan dışı tavırlar sergilemesi ve konuşmaması üzerine alkollü sandı. Ancak olay yerine gelen polis ekipleri sürücünün uyuşturucu madde etkisinde olduğunu belirledi. Sürücü ekiplere tepki veremeyerek araç içerisinde bir kez daha sızdı ve kriz geçirdi. Polis ekipleri zaman zaman uyanan sürücüye alkol testi yapmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine polis, esnafın getirdiği su ile Cüneyt A.’nın yüzünü yıkadı. Ardından da kolonya koklatarak ayıltmaya çalıştı.
Polis suyla yüzünü yıkayıp kolonya koklattı
Uyuşturucu madde kullandığını anlaşılan sürücü bir türlü kendine gelemeyince polis ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak ambulansa alındı. Ambulansta güçlükle muayenesi yapılan sürücü alkollü çıkmadı. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise araçta uyuşturucu madde araması yaptı.
“Büyük ihtimalle uyuşturucuya benziyor”
Olayla ilgili konuşan Rıza Ş., “Biz buradaydık geldi ve yoldaki araca çarptı. Koşarak geldik baktık, uyuşturucu mu aldı hasta mı oldu bilemiyoruz ama büyük ihtimalle uyuşturucuya benziyor. Kendinden geçmişti, ekipler de yardımcı olmak için baya zorlandı. Sonra ambulansa koyup götürdüler” dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Bonzai kullanan sürücü bitik durumda
Benzer Haberler
-
İBB Kızılay’a meydanda yer vermedi, Bahçelievler Belediyesi sahip çıktı
-
Yenilenmeden, ‘Yeni’ mümkün mü?
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeniz için tüm gücümüzle çalışıyoruz”
-
Gazze’nin çocuk elçisi Ramadan Abu Jazar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti
-
Kadıköy Rıhtım Camii için ilk kazık vuruldu
-
Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Bektaş, “Bizde yardım kelimesi yok, bizde paylaşmak ve hediyeleşmek var”
-
AK Kadınların gazete manşeti: “Müjdeler olsun, Ayasofya açıldı”
-
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: “Ayasofya’nın ibadete açılması adeta bir Kızılelma’ydı”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ayasofya’nın dirilişi mübarek olsun”
-
Kağıthane’de Ayazma Camii ve Külliyesi açılış için gün sayıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Cake Not Hate” kampanyasıyla tanınan Joshua Harris’i kabul etti
-
İstanbul’da yolda yürüyen kadının ensesine vurup kaçtı


