Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YAŞAM 31 Temmuz 2019

Bu baklavacı maganda kardeşler insanları tahrik ediyor!

Pendikli baklavacı maganda kardeşler sosyal medya hesaplarından: “Bedava tulumba tatlısı dağıtarak yargının vermiş olduğu adaletli kararı sizlerle kutluyoruz..” ve bir diğeri, psikolojik olarak zarar verdikleri aile ile ilgili de, “Bu olayı yaşayan arkadaşımız ve eşine ömür boyu firmamızda ücretsiz faydalanmasını teklif ediyoruz” diyerek saygısızca paylaşım bulundular! 

Pendik’te 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek aracın dikiz aynasını kırıp kaputu teklemeyen Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in, “kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma”, “mala zarar verme” ve cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 20’şer yıla kadar hapis istemiyle yargılandıkları Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesinde gerçekleşen bu son duruşmada serbest bırakıldılar. Bu maganda kardeşler de baklava markalarının sosyal medya hesaplarından, Türk Adaleti ve insanlarla adeta dalga geçercesine paylaşımda bulundular.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak kardeşler hakkında 20 yıl istenmesini abartılı bulmuştuk, ancak yargı tarafından serbest kalacaklarını da aklımızın ucundan geçirmiyorduk!

Öte yandan mağdur ettikleri ve psikolojik olarak çok büyük zarar verdikleri aile ile dalga geçercesine; “Bu olayı yaşayan arkadaşımız ve eşine ömür boyu firmamızda ücretsiz faydalanmasını teklif ediyoruz” diyerek saygısızca paylaşım bulundular!

Bir diğer paylaşımda, “Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir diyerek, bu akşam Bedava tulumba tatlısı dağıtarak yargının vermiş olduğu adaletli kararı sizlerle kutluyoruz..” diyorlar!

BİRİNCİ PAYLAŞIM

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİR HUKUK DEVLETİDİR!

Bizler ilk günkü aşkla siz değerli vatandaşlara hizmetimize devam edeceğiz ve firma olarak büyüme kararımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Yakında ülkemizin birçok ilinde açacağımız şubelerimizle bu lezzeti hepinize sunacağız

Bu akşam Bedava tulumba tatlısı dağıtarak yargının vermiş olduğu adaletli kararı sizlerle kutluyoruz..

Seydioğlu Baklavaları Yönetimi

İKİNCİ PAYLAŞIM

KAMUOYUNA DUYURU

En iyisini yine biz yaparız lezzetimizden ve kalitemizden ödün vermeyiz.

Firma olarak yaşanan bu elim olaydan ötürü son derece üzgünüz ve bu olayı yaşayan arkadaşımız ve eşine ömür boyu firmamızda ücretsiz faydalanmasını teklif ediyoruz.

Seydioğlu Baklavaları A.Ş

selyus