Ana Sayfa YAŞAM 18 Nisan 2020

Buket Aydın’dan Altun değerinde cevap!

“Fahrettin Altun’u haber yapabilecek misiniz bu akşam, merak ediyorum” sorusunu cevaplayan Televizyon Haber Sunucusu Buket Aydın, “Biz başarılı insanlara atılan iftiraları haberleştirmiyoruz. Doğru haber yapıyoruz. Halkı bilgilendirme çabasındayız.”

Televizyon Haber Sunucusu Buket Aydın, yalan haberlerle iftira atılmaya çalışılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’la ilgili bir sosyal medya kullanıcısının sorusuna tokat gibi bir cevap verdi.

Cumhuriyet gazetesinin başını çektiği Kemalist medya, yalı iftirasıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’uhaber yapmaya çalışmış, yalanları çok geçmeden ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili bir sosyal medya kullanıcısı, Televizyon Haber Sunucusu Buket Aydın’a “Fahrettin Altun’u haber yapabilecek misiniz bu akşam, merak ediyorum.” sorusunu yöneltti. Buket Aydın’dan ise tokat gibi bir cevap geldi.

Aydın, sosyal medya kullanıcısına, “Biz başarılı insanlara atılan iftiraları haberleştirmiyoruz. Doğru haber yapıyoruz. Halkı bilgilendirme çabasındayız.” şeklinde yanıt verdi. Kaynak: AK Gazete.

selyus