Ana Sayfa YAŞAM 25 Ağustos 2017

Çekmeköy Belediyesi, yetim ve öksüzleri bu bayramda da sevindirdi

Çekmeköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüz çocukların bayramlık hediyelerini ailelere ulaştırarak onları bu bayramda da sevindirdi.

Çekmeköy Belediyesi geleneği devam ettirerek yetim ve öksüzlerin bayramlık hediyelerini ailelere takdim etti. Çocukların bayram sevincinin yarım kalmaması için yıllardır devam eden çalışma kapsamında;  102 ailenin 173 yetim ve öksüz çocuğunun bayramlık ihtiyaçları karşılandı. Çocuk başına 350 TL ayrılan bayramlık yardımı, bayrama bir hafta kala ailelere ulaştırıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Sosyal yardım konusunda çok hassasız. Komşusu açken tok yatan bizden değildir düsturu ile hareket ediyor; hem kendi kaynaklarımızla yardım yapıyor, hem de yardım yapacaklara vesile oluyoruz. Yardımların reklam malzemesi olmasını istemiyoruz ama bir yandan da hayırsever vatandaşlarımızı bu tür çalışmalara teşvik etmek için bu duyuruların gerekli olduğuna inanıyoruz. Yardımın miktarı önemli değil, herkes etrafında ihtiyacı olanları gözetirse dünya daha güzel bir yer olur,” dedi.

selyus