Ana Sayfa YAŞAM 14 Nisan 2016

Çekmeköy’de ‘Bahar Şenliği’

Çekmeköy Belediyesi Bahar Şenlikleri, Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde yapılan törenle başladı.

Çekmeköy Belediyesi’nin, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile organize ettiği Bahar Şenlikleri,  Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde yapılan kutlamalarla başladı. Açılış programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Muhammet Kılıç ve siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, Özden Cengiz Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu rock ve rap müzik gruplarının performanslarıyla başladı. Müzik gruplarının ardından sahne alan Ertoba Kafkas Dans Ekibi yaptıkları şovla alanda bulunanlardan büyük beğeni topladı. İlçedeki okullar bahar şenliklerinde futbol, badminton, voleybol, basketbol, tenis, satranç ve futsal gibi çeşitli spor dallarında toplamda 42 takım 3600 öğrenciyle mücadele edecek.

Programda öğrencilere seslenen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “Bu güzel şenliğin böylesi güzel bir ortamda yapılması bizim için büyük bir mutluluk. Ben bu güzel organizasyonda emeği geçen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum. Hangi alanda olursa olsun sporun güzelliklerini yaşamak son derece önemli. Bizler ilçemizde bunu yapmaya gayret ediyoruz. Beden ve ruh sağlığının yerinde olması geleceğe emin adımlar atan nesiller yetiştirmek bizler için mutluluk veren bir durum. Hepinize başarılar diliyorum,” dedi.

Alanda bulunanlara Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını ileten Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, “İlçemizdeki tüm spor faaliyetlerine destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bütün amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek. Gençlerimizin spor yapması için büyük bir gayret içerisindeyiz. Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı Bahar Şenlikleri’nde mücadele edecek tüm okul ve takımlarımıza Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz adına başarılar diliyorum,” dedi.

Açılış yapılırken öğrenciler Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’a teşekkür çiçeği verdiler.

selyus