Ana Sayfa YAŞAM 22 Haziran 2015

Çekmeköy’de Ramazan coşkusu

Çekmeköy Belediyesi’nin kurduğu Ramazan etkinlik alanı ilk misafirlerini ağırladı. Hemşeri derneklerinin stantlarının da bulunduğu Ramazan alanına Çekmeköylüler yoğun ilgi gösterdi.  Ayrıca oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi.

Çekmeköy Belediyesi, belediye bahçesine kurduğu Ramazan etkinlik alanında ilk misafirlerini ağırladı. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Murat Doğru’nun verdiği konserle açılışı yapılan etkinlik alanı, sahur saatine kadar doldu, taştı. Ramazan programına Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammed Sarı’da katıldı.

İlahi ve sohbet programlarına katılan Çekmeköylüler, etkinlik alanındaki mescitte, Kur’an okumada dünya dereceleri olan Hafız Aziz Alili’nin kıldırdığı Teravih Namazını da birlikte eda ettiler.

Aileleri ile birlikte alana gelen çocuklar, çocuk bölümünde görevliler gözetiminde,  yüz boyama ve oyunlarla eğlenceli saatler geçirdiler. Ayrıca oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi.

Alanda bulunanlara ücretsiz olarak lokum ve şerbet ikram edildi.

Etiketler:
selyus