Ana Sayfa YAŞAM 31 Aralık 2015

Çekmeköy’de Türkiye Gençlik Vakfı rüzgarı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çekmeköy İlçe Temsilciliği tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çekmeköy İlçe Temsilciliği tanışma toplantısı Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı toplantı salonunda gerçekleşti. Tanışma toplantısına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Kızılay İlçe Başkanı Abdusselam Zurel, Çekmeköy Belediye Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, TÜGVA İstanbul İl Başkanı Mehmet Fatih Kacır, TÜGVA Çekmeköy İlçe Temsilcisi Mücahit Kılıç, okul müdürleri, çok sayıda genç ve Çekmeköylü vatandaş katıldı. 

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız “Bu toplantının ilçemize hayır getirmesini diliyorum. Çekmeköy’de yüksek idealleri olan bir gençlik istiyoruz. Vatanına ve bayrağına sahip çıkan, geleceğe güvenle bakabilmemizi sağlayacak güçlü bir gençlik hayalimiz. Bu gençliği oluşturmak için devlet kadar sivil toplum kuruluşlarının da önemi büyük. Bu bakımdan vakfın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum,” dedi.

Toplantıya katılan vatandaşları selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Türkiye Gençlik Vakfı millet olarak iftihar edeceğimiz gurur duyacağımız birçok projeye çok kısa sürede imza attı. Kısa sürede geleceğimiz için ümit vadeden çalışmalarına şahit olduk. Bizler her gün basında gördüğümüz annesine babasına türlü hakaretler eden, devletine ve milletine zarar veren gençler yerine, ahlaklı ilim ve irfan sahibi gençler görmek istiyoruz. Böyle gençleri yetiştirmek adına bu vakıflarımızın önemi son derece büyük. Bizler belediye olarak kanunların bize verdiği yetkiler dahilinde üzerimize düşeni yerine yetirmek için çalışıyoruz. Bu işler gönülle olacak işler. Bu işe gönlünü koymuş tüm gençlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum, ”dedi.

TÜGVA NEDİR ?

Türkiye Gençlik Vakfı, birkaç gencin inisiyatifiyle kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen “yeni nesil gençlik vakfı”dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışma gösteren bir vakıfıdır.

selyus