Ana Sayfa YAŞAM 25 Temmuz 2015

Çekmeköy’e bir Cami daha

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yeni Camii, , İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Başkan Ahmet Poyraz’ın katılımıyla şehitler için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla ibadete açıldı.

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Yeni Camii dualarla ibadete açıldı. Açılışa, İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Başkan Ahmet Poyraz, İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Müftü Muhammet Suiçmez ve başkan yardımcıları katıldı. Açılış, şehitlerin ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Cuma namazından önce konuşan Müftü Muhammet Suiçmez; ‘’İnsan ölür kalır eseri derler, her kim bu camiye katkı sağlamış olursa mutlaka yapmış olduğu katkıyı görecektir.’’dedi.

Açılışta konuşan Başkan Ahmet Poyraz; ’’Yeni camimizin yapımında emeği geçenlerden Allah razı olsun, Allah birliğimize ve beraberliğimize zeval vermesin,’’dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “ İnşallah bu mekanda Allah’ın rızasını kazanacak, güzel insanlar yetişir, ibadetler kabul edilir. Allah memleketimizin sıkıntılarını gidersin. İnşallah bunlar geçici sıkıntılardır,” dedi.

Yeni Camide ilk Cuma Namazı kılındı. Cuma Namazı’nın ardından Müftü Muhammet Suiçmez tarafından yapılan duanın ardından cami ibadete açıldı.

Etiketler:
selyus