Ana Sayfa YAŞAM 19 Ağustos 2016

Çekmeköylü 2 bin çocuğa yüzme sertifikası

Çekmeköy Belediyesi Yaz Yüzme Kursları’nda hem eğlenen hem de eğitim gören 2 bin çocuğa Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın katılımıyla yüzme kursu sertifikası verildi.

Çekmeköy Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin üç ayrı noktasında açtığı yüzme havuzlarında eğitim gören ve tatil boyunca doyasıya eğlenen iki bin çocuk yüzme kursu sertifikası aldı. Akademik eğitmenler tarafından yaklaşık iki aydır eğitim gören çocuklar sertifikalarını Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel’den aldı.

Hamidiye Mahallesi Fatih Talip Kahraman İmam Hatip Lisesi Bahçesi’nde gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ” Bu programda emeği geçen ekiplerimize, yaz aylarında burada zamanını geçiren gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Gençler için ne yaparsanız kazanan hep topum olur. Çünkü onlar bu milletin geleceği. Bu gençlerimiz ilerde vatana millete hayırlı evlatlar olacaklar. İnşallah önümüzde ki yılda burada çocuklarımızı ve sizleri ağırlarız. Ailelerimizin ve çocuklarımızın talebiyle yüzme havuzlarımız Kurban Bayramı sonrasına kadar devam edecek ve sizlere hizmet verecek,” dedi.

Alanda bulunan çocuklar ve ailelerini tebrik eden Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız “Değerli başkanımız ve ekibine bu güzel çalışma için teşekkür ediyorum. Gençlerimizin tatillerini spor yaparak geçirmeleri bizi mutlu etti. Eğitime verdiği destek için başta belediye başkanımız olmak üzere tüm hayırseverlere ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz su topu oynayan öğrenciler için hava atışını yaptı ve maçlarını izledi.

selyus