Ana Sayfa YAŞAM 7 Mart 2017

Çekmeköylülerden Halep için yardım

B-Fit Spor ve Yaşam Merkezi Çekmeköy Şubesi ile İstanbul Kadın Platformu Derneği, Halep için Kızılay işbirliği ile düzenlenen yardım kampanyasının teslimatını gerçekleştirdi.

B-Fit Spor ve Yaşam Merkezi Çekmeköy Şubesi ile İstanbul Kadın Platformu Derneği, Halep için Kızılay işbirliği ile düzenlenen yardım kampanyasının teslimatını gerçekleştirdi. İstanbul Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşoğlu’nun da katıldığı kumanya teslim törenine ayrıca İstanbul Kadın Platformu Derneği Başkanı Şengül Yiğit, Çekmeköy Kızılay Şube Başkanı Abdulselam Zurel, Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları Başkanı Nazlı Durmaz katıldı.

Devir teslimde bir açıklama yapan İstanbul Kadın Platformu Derneği Başkanı Şengül Yiğit, “Katkıda bulunan tüm üyelerimize, gönüllülerimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Yaklaşık 800 kilo kuru gıda, bebek bezi, bebek maması ve çocuklar için kıyafetleri Kızılaya teslim ettik. Yaraların sarılmasına, yüzlerin gülmesine bir nebze katkısı olması dileklerimizle.. Çekmeköy Kızılay İlçe Başkanlığı’na yardımlarımızı ulaştırma sürecindeki işbirlikleri ve destekleri için ayrıca teşekkür ederiz. Teşrifleri için Sayın Bünyamin Yıldırım Başkanımıza, İstanbul Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşoğlu’na, Çekmeköy Kızılay Şube Başkanı Abdulselam Zurel, Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları Başkanı Nazlı Durmaz ve ekine en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. Rabbim daha fazlasını yapmayı nasip eylesin” dedi. 

İlginizi çekebilir

Adam camdan atladı ve…

Adam camdan atladı ve…

selyus