Ana Sayfa YAŞAM 9 Mart 2015

Çekmeköylülere layık modern nikah sarayı

Çekmeköy Belediyesi’nin önemli projelerinden olan Çekmeköy Nikah Sarayı’nın açılışı için son hazırlıklar yapılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Çekmeköy Nikah Sarayı, Çekmeköy Belediyesi tarafından kullanıma hazır hale getiriliyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz başkanlığında toplanan ekip, nikah sarayının bahar aylarında açılabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.  İlgili birimlerin çalışma çizelgesini dinleyen Başkan Poyraz, ilk  nikahın 15 Nisan’da kıyılacağının müjdesini verdi.

500 ve 330 kişilik iki kapalı nikah salonu bulunan nikah sarayında, açık hava düğünleri için açık alanı bulunuyor. Nikah sarayında, sosyal tesis bölümü ile nikaha gelen misafirlerin yanı sıra diğer organizasyonlara da ev sahipliği yapılması planlanıyor. İşletmesi Çekmeköy Belediyesi’nde olacak nikah sarayındaki tüm organizasyonların kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde, düğün sahiplerini hiçbir detayla uğraştırmadan anahtar teslim yapılması hedefleniyor.   

Dekorasyon aşamasına gelinen nikah sarayının, yemek menülerinin hazırlanması için gıda mühendisleri ve diyetisyenlerden danışmanlık hizmetleri alınacak.

180 araç kapasiteli kapalı otoparklar aylık üyelik sistemi ile nikah günleri haricinde de Çekmeköylülere hizmet verecek.

Çekmeköy Nikah Sarayı’nda ayrıca; çiçekçi, fotoğrafçı, kuyumcu gibi dükkanlar açılarak, nikaha gelen misafirlere ve düğün sahiplerine hizmet verecek.

Toplantıda başkan yardımcıları ile birlikte, ilgili birim müdürlerini dinleyen Başkan Poyraz, “Halkımıza verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Son teknoloji sistemlerle alt yapısını oluşturduğumuz salonumuzun, dekorasyon ve peyzaj çalışmaları aşamasına geldik.  Allah’ın izniyle Nisan ayının ikinci haftasında ilk nikahımızı kıyacağız, ”dedi.

Etiketler:
selyus