Ana Sayfa YAŞAM 5 Nisan 2020

Celal Şengör’ün fikri neyse zikri de o!

Bir insanın fikri neyse zikri de o diye bir dervişin sözünden yola çıkarak Şengör’ün fikri de zikri de bozuk! “Kâbe açılmak için, gavurun bulacağı aşıyı bekliyor. Her şeyi özetliyor bence.” diye paylaşım yapan Celal Şengör’e İbn-i Sina’i hatırlatmamız yeterlidir… Allah CC. bu ve bunun gibi çukurların kalplerini mühürlediği için İslam düşmanlığı yapmalarına şaşırmamak lazım!

Türkiye korona virüs belasıyla uğraşırken, İslam ve Müslüman düşmanı Gezici Celâl Şengör’ın attığı tweete bak! Bu v bunun gibi vatan düşmanları ülkenin kalkınmasını ve dünyanın lider ülkeler arasında olmasını hazmedemediği için böyle aklı kıt paylaşımlar yapabiliyorlar!

Şengör, sosyal medya hesabından “Kabe açılmak için, gavurun bulacağı aşıyı bekliyor. Her şeyi özetliyor bence.” diye paylaşım yaptı.

Paylaşımının altından binlerce eleştiri alan bu herife üç vatandaşımızın verdiği cevapları sizinle paylaşma gereği duyduk.

CAHİL CÜHELA CELAL ŞENGÖR’E İBN-İ SİNA HATIRLATILDI

TÜKÜREYİM SENİN PROFLUĞUNA..

Muzaffer Seyfi, “Gavurlar, bin yıl İbn-i Sina’nın tıp kitabıyla tedavi oldular da

senin kadar nankörlük yapmadılar be çakal..

Tüküreyim senin profluğuna..”

“TÜM DÜNYA ŞİFA VE HASTALIKLARI TESPİT VE TEDAVİ İÇİN İBN-İ SİNA’NIN KİTAPLARINI OKUDU”

Bilal Kuru, “Kâbe, Müslümanlık Din ile alıp veremediğiniz nedir?

Neredeyse tüm dünya şifa ve hastalıkları tespit ve tedavi için

İbn-i Sina’nın kitaplarını okurken barbar Türk ve pis Arap demedi şifa için kullandı.

Ama bizim içimizde sizin gibi sözde okumuşlar bunları kabul etmezler.”

“TIBBIN BABASI,0 SAYISININ MUCİDİ KİM?”

Namık Gedik, “Tıbbın babası,0 sayısının mucidi, ayda bir bölgeye ismi verilen ve ilk teleskobu kuran, ilk uçuş yapan, ilk deniz altı, havan topunun mucidi kimlerdir hoca bu saydıklarıma cevap ver senin hayran kaldığın batı akıl hastalarını öldürürken Edirne’de onları musiki ile eğiten kim.”

selyus